Naziemna telewizja cyfrowa
Admin
Z TVP, to tylko TVP Kultura, rzadziej TVP1 i TVP2. Bardzo obniżone loty. Dawniej dużo klasyków pokazywali.
Admin
Fakt - na TVP Kultura leci sporo klasyków. Ostatnio był "Zły porucznik", "Serpico", a jakoś przed rokiem "Ptaki", "Psychoza" itd. Często szczególnie koło weekendu można spotkać tam coś godnego uwagi. A wczoraj TVP2 pokazało bardzo dobry film pt. "Negocjator".
Admin
Ja sobie ,,Psychozę" nagrałem z TVP Kultury. Szkoda, że nie kupili drugiej i trzeciej części, jak to w 2009 TVP2 wyemitowała.
Admin
Też nagrałem, ale na jakiejś starej kasecie. Wiele filmów muszę ponagrywać od nowa. Ale niektóre od lat nie lecą, albo lecą w takich wersjach, które mnie nie interesują.
Admin
"Konwój" leci cyklicznie na kanałach TVP. Jakoś dawniej w 4:3 czytał bodaj Magier, albo Matul. Ja nagrywałem w 2013 i czytał Szydłowski, oczywiście nowa wersja 16:9/HD, a teraz podobno Gudowski. WTF? Ale i tak mam wersję VHS - zdecydowanie lepszą i z bluzgami.
Admin
Swego czasu nagrałem z TVP Kultury ten ,,Konwój", ale słaby był dla mnie. Spodziewałem się więcej emocji.
Admin
Aha, mi się bardzo podobał. Dość spore wrażenie na mnie zrobił i wciągnął. Ja oceniłem na 8/10. Fajna rola "Gumowego Kaczora".