Naziemna telewizja cyfrowa
Jestem tutaj nowy
TVP rozpoczyna znowu emitowanie "Gwiezdnych Wojen". Co sądzicie o tym i czy lubicie Gwiezdne Wojny?
Ja je lubię i cieszę się, że znowu są w TV
Admin
Ja najbardziej lubię 3 pierwsze części, czyli te nowe.
Tylko, że parę części poleci o 01:10 w nocy, więc ciężko będzie
Admin
W wtorki są o 20:30. Wczoraj oglądałem Nową Nadzieję. W maju leciały I-III. Ja bardziej wolę stare części.
Admin
Ale leciały I-III, w maju. Wie ktoś może jak w części IV zrobiona Jabbę ? Bo wyglądał jak komputerowy, ale to przecież nie możliwe.
Admin
I znów będą Star Warsy w TVP. Od kwietnia w środy. Ostatnio w maju i sierpniu leciały. Muszę nagrać sobie ep. I i V bo wcześniej mi się nie nagrały. ST mam na VHS od Imperial też.
Admin
Atak Klonów to akurat najsłabsze ogniwo. EEee, ściąganie to nie dla mnie.
Admin
Teraz "Gwiezdne wojny" można spotkać na TVN, też jakaś wersja DVD z licznymi zmianami.
Admin
Wolalem jak w TVP byly Gwiezdne wojny. Tam najmniej śmieci ekranowych można ujrzeć. Sam TVN skupia sie głównie na kinie fantasy, science-fiction.
Admin
W TVP były w 4:3 to taki klimacik dodatkowy był. A w TVN format kinowy - jak na niektórych wydaniach VHS i jak na DVD. Ciężko mi też powiedzieć, kto czytał lepiej - Borowiec dla TVP, czy Brzostyński dla AXN/TVN.
Każdy lektor jest lepszy od Dubbingu który ładują w nowe wydania DVD.
Wielka szkoda że TVP już nie emituje SW, nie ważne jak kocham tą serię to nie daję rady jej oglądać na TVN i AXN, przez reklamy po prostu przysypiam.
Admin
Zawsze możesz nagrać na dekoder/pendriva i przesunąć/wyciąć reklamy. Nie oglądałem tych filmów z dubbingiem, ale ciekaw jestem jak wyszło. Np.epizody I-III lubię z dubbingiem oglądać. "Przebudzenie Mocy" też w kinie z dubbingiem widziałem i nie było źle.
Admin
Ostatnio ,,Gwiezdne wojny" były w HBO. Nawet zrobili maraton, wszystkie części w jednym dniu. Kto czytał tam?