Naziemna telewizja cyfrowa
Jestem tutaj nowy
TVP rozpoczyna znowu emitowanie "Gwiezdnych Wojen". Co s±dzicie o tym i czy lubicie Gwiezdne Wojny?
Ja je lubiê i cieszê siê, ¿e znowu s± w TV
Admin
Ja najbardziej lubiê 3 pierwsze czê¶ci, czyli te nowe.
Tylko, ¿e parê czê¶ci poleci o 01:10 w nocy, wiêc ciê¿ko bêdzie
Admin
W wtorki s± o 20:30. Wczoraj ogl±da³em Now± Nadziejê. W maju lecia³y I-III. Ja bardziej wolê stare czê¶ci.
Admin
Ale lecia³y I-III, w maju. Wie kto¶ mo¿e jak w czê¶ci IV zrobiona Jabbê ? Bo wygl±da³ jak komputerowy, ale to przecie¿ nie mo¿liwe.
Admin
I znów bêd± Star Warsy w TVP. Od kwietnia w ¶rody. Ostatnio w maju i sierpniu lecia³y. Muszê nagraæ sobie ep. I i V bo wcze¶niej mi siê nie nagra³y. ST mam na VHS od Imperial te¿.
Admin
Atak Klonów to akurat najs³absze ogniwo. EEee, ¶ci±ganie to nie dla mnie.
Admin
Teraz "Gwiezdne wojny" mo¿na spotkaæ na TVN, te¿ jaka¶ wersja DVD z licznymi zmianami.
Admin
Wolalem jak w TVP byly Gwiezdne wojny. Tam najmniej ¶mieci ekranowych mo¿na ujrzeæ. Sam TVN skupia sie g³ównie na kinie fantasy, science-fiction.
Admin
W TVP by³y w 4:3 to taki klimacik dodatkowy by³. A w TVN format kinowy - jak na niektórych wydaniach VHS i jak na DVD. Ciê¿ko mi te¿ powiedzieæ, kto czyta³ lepiej - Borowiec dla TVP, czy Brzostyñski dla AXN/TVN.
Ka¿dy lektor jest lepszy od Dubbingu który ³aduj± w nowe wydania DVD.
Wielka szkoda ¿e TVP ju¿ nie emituje SW, nie wa¿ne jak kocham t± seriê to nie dajê rady jej ogl±daæ na TVN i AXN, przez reklamy po prostu przysypiam.
Admin
Zawsze mo¿esz nagraæ na dekoder/pendriva i przesun±æ/wyci±æ reklamy. Nie ogl±da³em tych filmów z dubbingiem, ale ciekaw jestem jak wysz³o. Np.epizody I-III lubiê z dubbingiem ogl±daæ. "Przebudzenie Mocy" te¿ w kinie z dubbingiem widzia³em i nie by³o ¼le.
Admin
Ostatnio ,,Gwiezdne wojny" by³y w HBO. Nawet zrobili maraton, wszystkie czê¶ci w jednym dniu. Kto czyta³ tam?